Onze projecten

Geleverd met kwaliteit en service! Bent u benieuwd wat wij hierin voor u kunnen betekenen? Laat uw gegevens hier achter om ons contact met u op te laten nemen.

Een prachtige Beton Ciré badkamer - Ermelo

Bij een landelijk huis hoort een landelijke badkamer. Vandaar ook dat wij hebben gekozen om een cementgebonden stuclaag aan te brengen op de zijwanden. Na de droogtijd…

Buitengevel stucwerk - Putten

In deze karakteristieke woning hebben wij het binnen- en buiten stucwerk uitgevoerd . Aan de binnenzijde van de woning zijn alle wanden voorzien van glad stucwerk.

Buiten hebben wij het terrasraam(Plint) traditioneel in de specie gestuct. De rest van de buitengevel is afgewerkt met fijne schuurpleister.

Een landelijke Beton Ciré badkamer - Nijkerk

In deze badkamer is er voor gekozen om eerst een cementgebonden stuclaag aan te brengen en vervolgens hebben we het plafond glad gestuct. Na voldoende droging hebben wij de beton ciré aangebracht en gelakt.

Prachtige jaren 80 woning - Putten

Deze prachtige jaren 80 woning hebben wij voorzien van diverse stucwerken. Zo hebben wij bijvoorbeeld gekozen om het plafond glad te stuccen om deze daarna af te werken met een prachtige sierlijst, ook wel platte plint genoemd.

Buitengevel isolatie - Ermelo

Deze vrijstaande woning in Ermelo hebben wij voorzien van buitengevel isolatie. Door te kiezen voor verduurzaming zal het huis veel minder warmte verliezen en energie besparen.

Buitengevel - Zeewolde

Een buitengevel stuccen is vakwerk en daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Dat dachten ook de eigenaren van deze woning in Zeewolde.

Deze woning is deels gestuct door middel van buitengevelisolatie. Afgewerkt met een schuursilicaat . Tevens hebben wij binnen de gehele woning voorzien van glad stucwerk.

Jaren '70' hoekwoning voorzien van Stucco mat - Putten

Italiaanse stucmarmer is een schitterende traditionele afwerking voor wanden en plafonds. Hier hebben we de klassieke uitstraling van marmer willen gecreëerd.

Bekijk hier een overzicht van onze overige projecten in de omgeving

Op deze vervolgpagina vind u nog veel meer prachtige projecten die wij voor onze klanten hebben mogen verwezenlijken. 

Waarom RvandeKraats Stukadoorsbedrijf?

WhatsApp met Roy