Onze stijlen

Voor elke wens het juiste stucwerk!

Beton Ciré

Een moderne variant welk zijn oorsprong heeft in Frankrijk, letterlijk ‘gewreven beton’. Het is een cementgebonden stucsoort die vele toepassingen kent en de laatste jaren steeds populairder wordt. Het is daarbij uitermate geschikt voor badkamers, keukens, vloeren en zelfs openhaarden.

Dankzij de hygiënische, slijt- en watervaste eigenschappen is Beton Ciré zelfs ideaal te gebruiken voor terras en douche!

Stucco mat

Creëer je landelijke of industriële look met stucco mat!
Stucco is een gladde afwerking met een speciale (beton-)look. Ideaal geschikt om een sfeervol landelijke of industriële feeling te geven. Dankzij de vele kleuren kun je er vele kanten mee opgaan. 

Glad pleisterwerk

De naam zegt het al; een spiegelgladde afwerking voor zowel plafond als wand. Vanwege het gladde karakter geeft het de woning een strak en ruim gevoel. Het is hierbij wel van belang dat er na droging gesaust wordt.

Buiten Stucwerk

Wilt u zonder een flinke verbouwing toch een mooie nieuwe uitstraling creëren voor uw huis? Voor buitenstucwerk zijn tal van mogelijkheden. De 2 meest voorkomende afwerkingen buiten zijn spachtelputz en fijn schuurwerk. Met goed buiten stucwerk beschermt u uw huis ook tegen verschillende weersinvloeden.

Buitengevelisolatie

Het isoleren van de buitenkant van uw gevel zorgt voor een mooie nieuwe look. Daarnaast haalt u hogere isolatiewaarden en dit ziet u uiteindelijk weer terug in de energie kosten!

Saus spuiten

Voor een nog strakker resultaat dan sausen met de roller, kunt u kiezen voor saus spuiten. Wanden en plafonds met de verfijnde apparatuur laten spuiten zorgt voor het mooiste en streeploze resultaat.

Spachtelputz

Een zeer stevige en stootvaste sierpleister met het voordeel dat het direct op kleur is. Oftewel, geen sausen meer achteraf, mooi gemakkelijk! Spachtelputz kan in verschillende korreldiktes worden aangebracht, hierbij worden de meest voorkomende korrels van 0.8 mm tot 1.5 mm gebruikt.

Lijstwerk

Opzoek naar een luxueuze uitstraling voor uw huis? Kies dan voor lijstwerk! Hierbij kunt u precies uw eigen stijl toepassen zoals u dat wenst. Barok, empirestijl, noemt u het maar op.

WhatsApp met Roy